NL
 
NL

Mylan wereldwijd

Sluiten

Selecteer een van onze websites in de volgende lijst.

 1. Afrika

  1. Zuid-Afrika
   1. English
 2. Noord- en Zuid-Amerika

  1. Brazil
   1. Português brasileiro
  2. Canada
   1. English
   2. Français
  3. Verenigde Staten
   1. English
 3. Azië

  1. India
   1. English
  2. Japan
   1. 日本語
 4. Europa

  1. België
   1. Français
   2. Nederlands
  2. Bulgarije
   1. България
  3. Denemarken
   1. Dansk
  4. Duitsland
   1. Deutsch
  5. Finland
   1. Suomi
  6. Frankrijk
   1. Français
  7. Griekenland
   1. Ελληνικά
  8. Hongarije
   1. Magyar
  9. Ierland
   1. English
  10. Italië
   1. Italiano
  11. Nederland
   1. Nederlands
  12. Noorwegen
   1. Norsk
  13. Oostenrijk
   1. Deutsch
  14. Polen
   1. Polski
  15. Portugal
   1. Português
  16. Roemenië
   1. Română
  17. Servië
   1. Serbian Latin
  18. Slovenië
   1. Slovenian
  19. Slowakije
   1. Slovenský
  20. Spanje
   1. Español
  21. Tsjechische Republiek
   1. Čeština
  22. Verenigd Koninkrijk
   1. English
  23. Zweden
   1. Svensk
  24. Zwitserland
   1. Deutsch
   2. English
 5. Gebieden in de Stille Oceaan

  1. Australië
   1. English
  2. Nieuw-Zeeland
   1. English

Mylan is ook aanwezig in deze landen.

 1. Marokko
 2. Luxemburg
 3. Taiwan
 1. China
 2. Singapore
Jul 1, 2014

Innoverende behandelingen

Innoverende behandelingen

Bent u verrast over het feit dat we streven naar innovatie op het vlak van generische geneesmiddelen? Of dat onze afdeling onderzoek en ontwikkeling ruim 2600 wetenschappers telt die wereldwijd elke dag innoveren?

Wel, toch is het zo. En daarom gaan we de uitdaging aan om de lat steeds hoger te leggen in de komende 50 jaar.


De wetenschap van oplossingen

Tegenwoordig ontwikkelen wij biosimilaire versies van merkgeneesmiddelen waarvan vele moeilijk te ontwikkelen en te produceren zijn. We streven ernaar verbeterde versies van geneesmiddelen te creëren om zo onze producten van de rest te onderscheiden. En we trachten te innoveren op het vlak van orale geneesmiddelen, transdermale systemen, injectieproducten, crèmes, zalven, antiretrovirale middelen en op vele andere belangrijke domeinen.

Waarom? Omdat we geloven dat er voor elke ziekte een behandeling bestaat. We vinden dat elke epidemie moet worden ingedijkt. Medische aandoeningen, hoe klein of groot ook, moeten worden aangepakt.


Anafylaxie

Anafylaxie is een levensbedreigende allergische reactie en vormt een groot gezondheidsrisico. In geval van anafylaxie telt elke minuut. Een onmiddellijke toegang tot adrenaline en de urgentiediensten is dan ook cruciaal. Wij pleiten voor een grotere bewustwording en een verhoogde toegang tot behandeling, omdat elke anafylactische shock zonder toegang tot adrenaline er één te veel is.


Antiretrovirale geneesmiddelen

Deze medicijnen behandelen hiv/aids. Vaak moet een patiënt voor een behandeling drie of meer verschillende geneesmiddelen nemen waaronder een antiretroviraal middel dat zichzelf afbreekt indien het niet koel wordt bewaard. Vele plaatsen die het hardst door de ziekte worden getroffen, bevinden zich in een warm klimaat, zoals Afrika en India, waar het haast niet mogelijk is om iets koel te bewaren. Speciaal voor deze warme streken ontwikkelde Mylan een warmtebestendige variant van een antiretroviraal geneesmiddel waarvoor dus geen koele bewaring vereist is.


Cardiovasculair stelsel

Ons hart voor cardiovasculaire geneesmiddelen klopt hevig. Aan de hand van onze transdermale technologie formuleerden we zelfklevende pleisters die de medicatie via de huid afgeven.


Ademhalingsstelsel

We ontwikkelen behandelingen voor astma en COPD (chronic obstructive pulmonary disease) die gebruik maken van een droogpoeder-inhalator. Lees meer over onze andere ademhalingsproducten met merknaam.


Dermatologie

We maken producten in allerlei vormen: van tabletten en capsules tot injectieproducten en transdermale middelen. Maar we maken ook crèmes en zalven voor huidaandoeningen. Onze inspanningen voor deze geneesmiddelen werden kracht bijgezet in de jaren 1990 met de overname van Bertek Pharmaceuticals. Momenteel hebben we meerdere producten die klinisch worden getest, alsook tal van crèmes, zalven, sprays en bandages.


Centraal zenuwstelsel

Binnen de neurologische klasse zijn Mylan producten de op één na meest toegediende geneesmiddelen. Dit zijn moeilijk te ontwikkelen en te produceren producten die ernstige ziekten bestrijden. Dankzij onze innovaties zijn we toonaangevend binnen deze klasse.Laatst bijgewerkt op  27/02/2015