Over Mylan

De missie van Mylan

Mylan zet zich in voor de invoering van nieuwe normen in de gezondheidszorg. Wij werken wereldwijd samen om 7 miljard mensen toegang te geven tot kwaliteitsvolle geneesmiddelen. Dit doen wij als volgt:
  • Innoveren om te voldoen aan onvervulde behoeften.
  • Betrouwbaarheid en een uitmuntende service tot een gewoonte maken.
  • Maatschappelijk betrokken ondernemen.
  • De toekomst beïnvloeden door wereldwijd een voortrekkersrol te vervullen.
De pijlers van onze missie

Onze waarden

Moeder en dochter lachen

Innovatie
Wij zijn grensverleggend, visionair en doortastend. We leggen verbanden die anderen over het hoofd zien. We zien mogelijkheden en zetten die om in concrete projecten. Wij stellen graag de status-quo ter discussie en introduceren nieuwe en betere manieren om mensen over de hele wereld een betere levenskwaliteit te bieden. De moed om constructieve veranderingen aan te gaan, zit in ons bloed.

Integriteit
Maatschappelijke betrokkenheid zit ons in het bloed. We nemen altijd onze verantwoordelijkheid, ook als niemand kijkt. We stellen onszelf hoge normen waar we nooit van afwijken. Deze compromisloze ethische houding draagt ertoe bij dat wij onze producten puur, onze werknemers veilig en het milieu schoon kunnen houden.

Betrouwbaarheid
Integer. Betrouwbaar. Hoe je het ook noemt, wij hebben er een gewoonte van gemaakt. We streven ernaar om er te zijn door dik en dun, bij regen of zonneschijn, elke belofte waar te maken, telkens weer. Dat is precies de reden waarom iedereen over de hele wereld op Mylan kan vertrouwen.

Service
We begrijpen dat het niet om ons gaat, maar om het helpen van anderen. We geloven dat er geen probleem is dat we niet kunnen oplossen. We stellen al het mogelijke en onmogelijke in het werk om mensen te helpen. We leveren kwaliteitsvolle producten met een hoogwaardige service.

Teamwork
Samen kunnen we meer, sneller en beter doelen bereiken dan alleen. Wij genieten van kansen voor samenwerking omdat dit verfrissend, verhelderend en krachtig is. Wanneer we onze krachten bundelen en grenzen verleggen, kunnen we bergen verzetten.

Laatst bijgewerkt op  12/11/2014