Mylan kwaliteit

Mylan kwaliteit

Mylan past één wereldwijde kwaliteitsnorm toe in al zijn vestigingen en over het hele gamma heen ... onafhankelijk van het land waar de producten worden gemaakt.

Mylan maakt geen verschil tussen geneesmiddelen bestemd voor miljoenen of slechts een handvol mensen. Onze prioriteit is om te voldoen aan de normen van de farmaceutische industrie of deze zelfs te overtreffen.

Omdat onze normen prioritair zijn, voeren onze interne teams controles uit op al onze producten, van het begin tot het einde, ongeacht waar in de wereld ze zijn gemaakt. Wij steunden zelfs een wet die de FDA de macht geeft wereldwijd alle productiefaciliteiten te inspecteren die aan de Verenigde Staten leveren.

"Wij hanteren één wereldwijde kwaliteitsnorm omdat we weten waar onze prioriteiten liggen. Die beginnen en eindigen allemaal bij u."
Robert J. Coury Bestuursvoorzitter

Vertrouwen gaat voor ons verder dan onze wereldwijde kwaliteitsnorm. Het gaat om de mensen die we kunnen helpen met wat we doen.

Bovenal is kwaliteit de reden waarom wij tegen 7 miljard mensen kunnen zeggen dat we weten waar onze prioriteiten liggen: die beginnen en eindigen allemaal bij u. Our Mylan is your Mylan.

Laatst bijgewerkt op  16/10/2018