Activiteiten

We zetten ons in om 7 miljard mensen toegang te verlenen tot kwaliteitsvolle geneesmiddelen met een toonaangevend productgamma dat voortdurend uitbreidt. Niet alleen zijn we één van de grootste farmaceutische bedrijven ter wereld gespecialiseerd in generische geneesmiddelen, maar ook één van de grootste producenten van actieve farmaceutische grondstoffen (active pharmaceutical ingredients - API).

Generische geneesmiddelen >

Onze generische geneesmiddelen strekken zich uit over therapeutische klassen, doseringsvormen en afleversystemen om patiënten optimaal te ondersteunen.

Geneesmiddelen op voorschrift >

We staan in voor de ontwikkeling, productie en verkoop van geneesmiddelen op voorschrift om patiënten en artsen een oplossing te bieden voor de behandeling van ademhalingsmoeilijkheden, ernstige allergische reacties en psychiatrische aandoeningen.

Actieve farmaceutische grondstoffen >

We produceren API of actieve farmaceutische grondstoffen. Dit zijn de ingrediënten die verantwoordelijk zijn voor de therapeutische werking van een geneesmiddel. We dekken dan ook tal van therapeutische klassen waaronder ook antiretrovirale geneesmiddelen voor de behandeling van hiv/aids.

Kanalen >

Hoe zorgen we ervoor dat onze producten toegankelijk zijn voor 7 miljard mensen? Dankzij onze waardevolle samenwerkingen met artsen, de overheid, klein- en groothandelaars en instellingen.

Laatst bijgewerkt op  16/10/2018