Actieve farmaceutische grondstoffen

Actieve farmaceutische grondstoffen

Mylan biedt een van de meest uitgebreide gamma's van actieve farmaceutische grondstoffen (active pharmaceutical ingredients - API) aan in ruim 80 landen. Dit zijn de ingrediënten die verantwoordelijk zijn voor de therapeutische werking van verschillende geneesmiddelen.

Kwaliteit begint bij stap één. Mylan doet een beroep op een gevestigd test- en verificatieproces om de geschiktheid te verzekeren van de actieve grondstoffen die we in onze geneesmiddelen gebruiken.

Door een rechtstreekse toegang tot API is Mylan één van slechts twee wereldwijde generische bedrijven met een uitgebreide, verticaal geïntegreerd supply chain en hebben we een goed zicht op diverse markten en therapeutische domeinen.

Bovendien zijn we een van 's werelds grootste producenten van API voor generische antiretrovirale geneesmiddelen (ARV's) voor de behandeling van hiv/aids, en leveren we ook antibacteriële middelen, geneesmiddelen voor het centrale zenuwstelsel en het cardiovasculaire stelsel, antihistaminica/anti-astmatica en medicatie voor virale infecties, diabetes, schimmels en pijnbestrijding.

Productie van API

Mylan is een ideale API-partner dankzij zijn kwaliteit, zijn moderne productievestigingen voor API, zijn internationale erkenningen van regelgevende instanties en zijn snelle marktintroductie.

Laatst bijgewerkt op  16/10/2018