Generische geneesmiddelen

Generische geneesmiddelen

Het eerste generische geneesmiddel van Mylan? Penicilline G in 1966. Sindsdien past Mylan één wereldwijde kwaliteitsnorm toe in al zijn vestigingen en over het hele gamma heen, onafhankelijk van het land waar de producten worden gemaakt.


Hoe Mylan generische geneesmiddelen maakt

 1. Controle van geneesmiddelen
  0

  Geavanceerde controlesystemen

  Hoewel ze niet vereist zijn, doet Mylan een beroep op ultramoderne controlesystemen die producten automatisch evalueren en, indien ze niet aan de opgelegde specificaties voldoen, afkeuren. Deze geavanceerde technologie wordt gebruikt om producten met een gebrek automatisch uit de productie of verpakkingslijnen te verwijderen.

 2. Normen voor geneesmiddelen
  0

  Eén wereldwijde kwaliteitsnorm

  Mylan maakt geen verschil tussen geneesmiddelen voor miljoenen of slechts een handvol mensen. Onze prioriteit is om te voldoen aan de normen van de farmaceutische industrie of deze zelfs te overtreffen. Onze interne teams voeren controles uit op al onze producten om de kwaliteit en integriteit ervan te verzekeren, van begin tot einde, en om steeds betere producten te maken aan een uitmuntende kwaliteit. Omdat vertrouwen verder gaat dan onze wereldwijde kwaliteitsnorm. Het gaat om de mensen die we kunnen helpen met wat we doen.

 3. Namaakgeneesmiddelen
  0

  Bescherming tegen gebreken

  Kwaliteit begint bij stap één. Mylan doet een beroep op een gevestigd test- en verificatieproces om de geschiktheid te verzekeren van de actieve grondstoffen die we in onze geneesmiddelen gebruiken.

 4. Bewijs van zuiverheid en doeltreffendheid
  0

  Bewijs van zuiverheid en doeltreffendheid

  Mylan garandeert de doeltreffendheid en zuiverheid van zijn geneesmiddelen tot aan de vervaldatum door de stabiliteit van onze producten op bepaalde tijdstippen te testen.

 5. GMP Audit garantie
  0

  Een garantie voor apothekers

  Klanten rekenen op u voor advies. Dat is één van de redenen waarom Mylan één wereldwijde kwaliteitsnorm toepast in al zijn vestigingen en over het hele gamma heen, onafhankelijk van het land waar de producten worden gemaakt.

 6. USP-vereisten
  0

  Een garantie voor artsen

  Om ervoor te zorgen dat u uw patiënten de allerbeste geneesmiddelen kunt aanbieden, doet Mylan een beroep op geavanceerde test- en controlesystemen die verzekeren dat de producten voldoen aan criteria die zijn opgesteld door normbepalende organisaties over de hele wereld.

Laatst bijgewerkt op  16/10/2018