Koptekst Mylan toegangskanalen

Kanalen

Wanneer je 7 miljard mensen toegang wil geven tot hoogwaardige geneesmiddelen, hoe doe je dat dan?

Mylan past één wereldwijde kwaliteitsnorm toe in al zijn vestigingen en over het hele gamma heen. . . onafhankelijk van het land waar de producten worden gemaakt. Tijdens het productie- en verpakkingsproces doet Mylan een beroep op geavanceerde controle- en evaluatiesystemen om te garanderen dat de producten aan de opgelegde specificaties voldoen.

Met deze maatregelen maken we gebruik van een groot netwerk van lokale en wereldwijde contacten die bestaan uit artsen, instellingen, overheden, klein- en groothandelaars.

Dit zijn relaties die we tientallen jaren lang hebben opgebouwd. Omdat vertrouwen verdergaat dan onze wereldwijde kwaliteitsnorm. Het gaat om de mensen die we kunnen helpen met wat we doen. Zo gaan we ook met onze partners om.

Wanneer u voor Mylan kiest, maken we van onze relatie een prioriteit. Ten slotte is het voor ons heel belangrijk dat u voordeel haalt uit onze samenwerking.

Onze klanten

 • Pictogram van artsen

  Artsen

  Elke dag komen honderden vertegenwoordigers van Mylan in contact met duizenden artsen. Dankzij deze ontmoetingen kunnen we beter inspelen op hun behoeften en onze belofte waarmaken om artsen en hun patiënten toegang te verlenen tot kwaliteitsvolle geneesmiddelen.

  Ook ondersteunen we artsen door initiatieven zoals ons Reassurance-programma in India. Dit programma helpt hiv-/aidspatiënten om hun gezondheidstoestand beter te begrijpen en om, tussen twee raadplegingen in, contact te houden met hun arts.

 • Pictogram van instelling

  Instellingen

  Onze institutionele klanten bestaan uit een groot aantal ziekenhuizen, rust- en verzorgingshuizen, organisaties voor groepsaankopen, geïntegreerde bestelnetwerken en gespecialiseerde apotheken. Ook werken we nauw samen met vele toonaangevende organisaties voor groepsaankopen om te verzekeren dat originele en generische geneesmiddelen ter beschikking zijn van gezondheidszorgwerkers binnen de ziekenhuisomgeving.

  Onze unieke unit-dose verpakkingen bevatten injectiemiddelen, vooraf gemengde minibags en single-dose en multi-dose flacons. Deze innovatie zorgt voor een beter voorraadbeheer, minder toedieningsfouten en promoot de 'Rights of Medication Administration'.

 • Samenwerking met NACO

  Overheden

  De overheden waarmee we samenwerken, zijn de National AIDS Control Organization (NACO) van India en het ministerie van Gezondheid van Zuid-Afrika. In India zijn we de voornaamste leverancier van geneesmiddelen voor hiv/aids van NACO en helpen we de hiv-/aidsepidemie in te dijken aan de hand van een geïntegreerde preventiecampagne, behandelingen en programma's voor zorg en ondersteuning. Ook in Zuid-Afrika zijn we een van de grootste leveranciers van geneesmiddelen voor de behandeling van hiv/aids.

  Bovendien werken we samen met overheden over de hele wereld via beleidsinitiatieven die als doel hebben om het gebruik van generische geneesmiddelen aan te moedigen en de toegang tot kwaliteitsvolle geneesmiddelen te verbeteren.

 • PharmAssist-programma

  Kleinhandelaars

  We leveren aan nationale en internationale ketens evenals aan zelfstandige apotheken. Met ons aanbod educatief materiaal kunnen apothekers hun klanten beter informeren en antwoorden geven in geval van algemene gezondheidsvragen.

 • Mylan groothandelaars

  Groothandelaars

  De wereldwijde relatie van Mylan met groothandelaars is van essentieel belang om onze producten binnen handbereik te brengen van de mensen die ze nodig hebben, en dat in zo'n 140 landen en gebieden.

Laatst bijgewerkt op  16/10/2018