Mylan en OSCARE slaan de handen in elkaar voor ‘Let osCare’!

Als farmaceutisch bedrijf gelooft Mylan dat iedereen een zo gezond mogelijk leven moet kunnen leiden. Naast de toegang tot hoogwaardige geneesmiddelen, weten we dat hier nog vele andere factoren in meespelen. Daarom proberen we steeds bijkomende manieren te vinden om een positieve impact te hebben op onze lokale gemeenschap.

In dit kader organiseert Mylan België op 27 juni 2019 een sportieve liefdadigheidsnamiddag ten voordele van de vzw OSCARE. Samen met hen willen we de weg naar genezing voor brandwondenpatiënten eenvoudiger maken. De medewerkers van Mylan België zullen daarom een hele namiddag wandelen, lopen en fietsen om zo veel mogelijk geld in te zamelen voor het ScarPath project. Deze digitale tool zal brandwondenpatiënten helpen gedurende het volledige genezingsproces. Via ScarPath kunnen de verschillende behandelingsschema’s van de patiënten gedurende het hele traject opgevolgd worden door alle betrokken partijen. Zo zullen patiënten een actieve rol kunnen spelen in het beoordelen van hun littekens en de doeltreffendheid van de behandeling. En de gezondheidsprofessionals zullen zich op hun beurt kunnen focussen op hun core business, mensen genezen.

Via dit project hopen we de gedeelde missie van OSCARE en Mylan om toegankelijke en betaalbare oplossingen ter beschikking te stellen van patiënten en hun levenskwaliteit te verbeteren waar te maken!Laatst bijgewerkt op  3/06/2019