Over Mylan

Over Mylan

Mylan is een bedrijf dat zich inzet voor nieuwe standaarden in de gezondheidszorg en 7 miljard mensen toegang biedt tot geneesmiddelen van hoge kwaliteit. We hebben een groeiende portfolio met meer dan 7.500 producten, waaronder generische geneesmiddelen op voorschrift, merkgeneesmiddelen en vrij verkrijgbare producten. We brengen onze producten in meer dan 165 landen en gebieden op de markt waar elk van onze 35.000 werknemers toegewijd is aan het creëren van een betere gezondheid voor een betere wereld.

Mylans missie is gebaseerd op onze overtuiging dat elke persoon ertoe doet en de kans moet krijgen om een zo gezond mogelijk leven te leiden. Die overtuiging is de basis waarop we ons businessmodel hebben gebouwd, waarmee we elk jaar opnieuw mensen blijven beïnvloeden.

Daarnaast beseffen we dat ons werk bijdraagt aan een betere samenleving. Dat is waarom we het belangrijk vinden rekening te houden met de behoeften van toekomstige generaties en om ontwikkelingen te stimuleren die hun belangen beschermen en dienen. Wij voelen dat als onze globale en sociale verantwoordelijkheid. Dit motiveert ons ook om zo duurzaam mogelijk te werken, en zien dat als een prioriteit in alles wat we doen.

Laatst bijgewerkt op  16/10/2018