Mylan in België

Mylan is in België uitgegroeid tot een gediversifieerd healthcare bedrijf en behoort nu tot de top 5 van farmaceutische bedrijven in het land. Sommige van onze geneesmiddelen staan al meer dan 50 jaar lang ter beschikking van de Belgische patiënten.

Onze portfolio in België bestaat uit meer dan 200 producten. Naast een breed scala aan generische geneesmiddelen, bieden wij eveneens originele, vrij verkrijgbare, ARV en biosimilaire geneesmiddelen aan.

Wij richten ons in België op een aantal belangrijke therapeutische gebieden zoals: cardiovasculair, gastro-enterologie, women’s health, anafylaxie, CNS, wondverzorging, dermatologie, oftalmologie, pijn en vaccinatie. Een aantal van onze merken zal u zeker bekend in de oren klinken: iso-Betadine, Femoston, Lipanthyl, Creon, Brufen, Tradonal, Influvac, Epipen, Tribvit etc.

Met onze geneesmiddelen willen wij de 11 miljoen Belgen toegang geven tot hoogwaardige producten. En met succes. Jaarlijks geven wij de Belgische patiënten immers toegang tot 17 miljoen medicijndoosjes. Ook in de hospitaalsector is Mylan een belangrijke speler. Zowat alle ziekenhuizen in België werken met onze producten.

Wij zijn zeer trots op wat we in dit land al bereikt hebben, en dit allemaal dankzij een getalenteerd, gepassioneerd en toegewijd team van 150 individuen.

Laatst bijgewerkt op  16/10/2018