Koptekst Mylan generische geneesmiddelen

Waarom generische geneesmiddelen?

Bij Mylan hanteren we één wereldwijde kwaliteitsnorm in alles wat we ondernemen.

Onze normen zijn prioritair. Onze interne teams voeren controles uit op al onze producten, van het begin tot het einde. Ongeacht waar ter wereld ze zijn gemaakt.

Waarom zo'n hoge normen? Omdat we ons echt betrokken voelen bij de mensen die we kunnen helpen met de geneesmiddelen die we maken. En we zijn ervan overtuigd dat we dat vertrouwen van artsen, apothekers, andere gezondheidswerkers en patiënten elke dag opnieuw moeten verdienen. Daarom zeggen we: ""Our Mylan Is Your Mylan"".

Het eerste generische geneesmiddel van Mylan? Penicilline G in 1966. Sindsdien past Mylan één wereldwijde kwaliteitsnorm toe in al zijn vestigingen en over het hele gamma heen, onafhankelijk van het land waar de producten worden gemaakt.

Hoe Mylan generische geneesmiddelen maakt

 • Controle van geneesmiddelen

  Geavanceerde controlesystemen

  Hoewel ze niet vereist zijn, doet Mylan een beroep op ultramoderne controlesystemen die producten automatisch evalueren en, indien ze niet aan de opgelegde specificaties voldoen, afkeuren. Deze geavanceerde technologie wordt gebruikt om producten met een gebrek automatisch uit de productie of verpakkingslijnen te verwijderen.

 • Normen voor geneesmiddelen

  Eén wereldwijde kwaliteitsnorm

  Mylan maakt geen verschil tussen geneesmiddelen voor miljoenen of slechts een handvol mensen. Onze prioriteit is om te voldoen aan de normen van de farmaceutische industrie of deze zelfs te overtreffen. Onze interne teams voeren controles uit op al onze producten om de kwaliteit en integriteit ervan te verzekeren, van begin tot einde, en om steeds betere producten te maken van een uitmuntende kwaliteit. Omdat vertrouwen verdergaat dan onze wereldwijde kwaliteitsnorm. Het gaat om de mensen die we kunnen helpen met wat we doen.

 • Namaakgeneesmiddelen

  Bescherming tegen gebreken

  Kwaliteit begint bij stap één. Mylan doet een beroep op een gevestigd test- en verificatieproces om de geschiktheid te verzekeren van de actieve grondstoffen die we in onze geneesmiddelen gebruiken.

 • Bewijs van zuiverheid en doeltreffendheid

  Bewijs van zuiverheid en doeltreffendheid

  Mylan garandeert de doeltreffendheid en zuiverheid van zijn geneesmiddelen tot aan de vervaldatum door de stabiliteit van onze producten op bepaalde tijdstippen te testen.

 • GMP Audit garantie

  Een garantie voor apothekers

  Klanten rekenen op u voor advies. Dat is één van de redenen waarom Mylan één wereldwijde kwaliteitsnorm toepast in al zijn vestigingen en over het hele gamma heen, onafhankelijk van het land waar de producten worden gemaakt.

 • USP-vereisten

  Een garantie voor artsen

  Om ervoor te zorgen dat u uw patiënten de allerbeste geneesmiddelen kunt aanbieden, doet Mylan een beroep op geavanceerde test- en controlesystemen die verzekeren dat de producten voldoen aan criteria die zijn opgesteld door normbepalende organisaties over de hele wereld.

Laatst bijgewerkt op  16/10/2018