Koptekst Mylan vacatures
Vacatures
Een carrière die belangrijk is voor het leven van 7 miljard mensen.

Veel meer dan zomaar een job

Help ons in onze missie om 7 miljard mensen toegang te verlenen tot kwaliteitsvolle geneesmiddelen. Er zijn enorme opportuniteiten binnen alle aspecten van onze activiteiten waaronder: administratie, business development, compliance, communicatie, financiën, human resources, IT, marketing, sales en nog veel meer.

 • Kwaliteit

  Wanneer u instaat voor kwaliteitsbewaking, wordt u mogelijk ingezet voor de controle van de kwaliteit van onze geneesmiddelen. Elke afdeling is ervoor verantwoordelijk dat alle Mylan geneesmiddelen veilig en doeltreffend zijn en aan de behoeften van onze klanten tegemoetkomen. Medewerkers van het team voor kwaliteitsbewaking delen een passie voor detail. Ons team hielp dan ook bij de ontwikkeling van een kwaliteitscontrolesysteem dat zelfs verdergaat dan de vereisten van de FDA (Food and Drug Administration).

  Meer info

 • Supply chain

  Aan het einde van elke supply chain staat één van de 7 miljard mensen die op ons rekenen voor kwaliteitsvolle geneesmiddelen. Medewerkers die instaan voor onze supply chain coördineren de communicatie, helpen moeilijke punten op te lossen, zorgen voor transparantie en een betere samenwerking tussen Mylan en onze leveranciers, distributeurs en consumenten. Door deze uitdagingen het hoofd te bieden, kan Mylan op een consistente manier de juiste hoeveelheid producten aan onze klanten leveren.

  Meer info

 • Medische afdeling

  Als medewerker van onze medische afdeling, stelt u vragen zoals "Wat als?" en "Wat nu?" met als doel om groei en innovatie te stimuleren op het vlak van biosimilars, ademhalingsproducten, gespecialiseerde en generische geneesmiddelen. U maakt integraal deel uit van ons team, of u nu werkzaam bent in klinisch onderzoek, clinical operations, risicobeheer, farmacovigilantie, informatiebeheer of productondersteuning en commercialisatie.

  Meer info

 • Regulatory affairs

  Een van de hoofddoelen van Regulatory Affairs is ervoor te zorgen dat 7 miljard mensen toegang krijgen tot medicijnen van een hoge kwaliteit. Bij Mylan krijgt u de kans om medicijnen te registreren bij de gezondheidsautoriteiten, de evaluatie en opvolging van de risico’s gelieerd aan het gebruik van onze medicijnen te organiseren, de veiligheid van de patiënten te garanderen etc.

  Meer info

 • Support

  Finance, IT, Legal, HR … deze toegewijde support teams ondersteunen onze business elke dag en zorgen ervoor dat wij onze commerciële activiteiten kunnen ontwikkelen.

  Meer info

 • Marketing & sales

  Als deel van ons marketing of sales team, werkt u mee aan de commercialisering van onze producten. Of u nu rechtstreeks contact heeft met onze klanten of het sales team ondersteunt, u zal maar één doel voor ogen hebben: de tevredenheid van onze klanten en van de patiënten. U zal een echte ambassadeur worden voor ons merk!

  Meer info

Loading the player...
Laatst bijgewerkt op  12/03/2019