Altijd gericht op de toekomst

Altijd gericht op de toekomst

Innovatie is een fundamenteel onderdeel van de bedrijfscultuur van Mylan. Innovatie is de reden waarom wij elke uitdaging zien als een nieuwe kans. Dat is waarom duizenden wetenschappers, onderzoekers en analytici over de hele wereld samenwerken aan een oplossing voor complexe vraagstukken en onvervulde behoeften.

Is het verwonderlijk dat een bedrijf dat bekend staat om zijn generische geneesmiddelen van hoge kwaliteit, streeft naar innovatie? Meer nog: in 1984 waren we het eerste bedrijf voor generische geneesmiddelen dat een patent voor een nieuw geneesmiddel verwierf. Momenteel ontwikkelen we biosimilaire versies van merkgeneesmiddelen en produceren we verbeterde versies van geneesmiddelen om onze producten van de rest te onderscheiden.

Om altijd op de toekomst gericht te blijven, hebben we een organisatie opgezet die divers, gedreven en uniek is dankzij haar vermogen tot samenwerking.


Een internationale bedrijfscultuur


Als internationaal bedrijf bouwen we gestaag aan een onderzoeks- en ontwikkelingsmethode die rust op de kracht van elk individu en elke lokale cultuur. Een ander doel was om de verschillende tijdzones in ons voordeel te laten werken.
Het resultaat: een wereldwijd team met een unieke kijk op lokale en wereldwijde problemen in de gezondheidszorg. Dankzij onze samenwerking hebben we van tijd onze partner gemaakt: als een team aan de ene kant van de wereld klaar is met hun werk, gaat het volgende team aan de andere kant verder.
Met andere woorden, bij Mylan gaan onderzoek en ontwikkeling dag en nacht door.


Mylan maakt het verschil


Deze manier van werken zorgt ervoor dat we sneller kunnen inspelen op veranderingen en over een almaar groter gamma beschikken, waaronder injecteerbare, biologische, respiratoire, oncologische en neurologische geneesmiddelen evenals innovatieve behandelingen voor hiv/aids.
Deze samenwerking over continenten en culturen heen deed ons al snel beseffen dat geen enkel onderzoekscentrum de klus alleen kan klaren. Het werd ons duidelijk dat in alle complexe berekeningen die we maken, één eenvoudige waarheid schuilt: samen staan we sterker.

Laatst bijgewerkt op  16/10/2018