Groeien met een doel voor ogen

De overname door Meda versterkt de portfolio, alsook onze aanwezigheid in OTC, de vrouwengeneeskunde, ademhaling, allergieën, dermatologie en pijnbeheersing


De afsluiting van Mylans overeenkomst met betrekking tot de overname van Meda kenmerkt het begin van wederom een opwindend hoofdstuk in onze activiteiten om een betere gezondheid voor een betere wereld te creëren. We tonen nogmaals aan dat we samen sterker zijn en bieden nu een portfolio aan met meer dan 2700 merk-, generieke en over-the-counterproducten.

Toegang tot de gezondheidszorg is een recht en geen voorrecht, en daarom zijn wij verheugd over Meda’s complementaire sterke punten en wat deze betekenen voor onze patiënten wereldwijd. Deze overeenkomst stelt ons in staat om onze activiteiten te versterken in de markten waar we wereldwijd reeds actief zijn, en om ons te vestigen in een aantal opkomende markten, waaronder China, Mexico, Rusland en Turkije, alsmede delen van het Midden-Oosten en Zuidoost-Azië. Samen zullen we meer dan 165 landen en gebieden bereiken en zijn we beter dan ooit geplaatst om nieuwe normen op te stellen in de gezondheidszorg en om 7 miljard mensen toegang te geven tot hoogkwalitatieve geneesmiddelen.

Onze brede en indrukwekkende portfolio aan geneesmiddelen, geïntegreerde wereldwijde R&D- en productieplatformen, de nadruk op kwaliteit in alles wat we doen, en een lange traditie van vechten voor verbeteringen in beleidslijnen die in de hele industrie hun weerslag vinden, hebben ervoor gezorgd dat we een opvallend bedrijf binnen onze industrie zijn. Net als bij onze recente overnames van andere complementaire bedrijven, zoals Abbott, Agila, Famy Care en Renaissance, bouwt Meda verder op deze sterke punten. Ons wereldwijde personeelsbestand dat bestaat uit meer dan 40.000 werknemers, zorgt er voortdurend voor dat Mylan een innovatief, patiëntgericht farmaceutisch bedrijf is.

Naarmate we meer nieuwe normen creëren in de gezondheidszorg zal onze aanwezigheid in de vrouwengeneeskunde, ademhaling, allergieën, dermatologie en pijnbeheersing aanzienlijk verbeterd worden. Mylans krachtige platform zal aanzienlijk meer waarde aan onze klanten bieden door middel van een breder aanbod aan producten en diensten alsook totaaloplossingen voor patiënten en apotheken, waardoor het merk Mylan- een belangrijk onderdeel van het traject van de patiënt zal worden.
Laatst bijgewerkt op  16/10/2018